ІНТЕГРОВАНІ КУРСИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ ВИЩОЇ ШКОЛИ:: ПЕРЕВАГИ І РИЗИКИ - Бєлєнька, Г.В. (Інноватика у вихованні, 2018)
У статті обґрунтовано доцільність упровадження інтегрованих курсів у систему вищої освіти, зокрема курсу «Основи природничо-математичних наук з методикою» в практику підготовки студентів спеціальності «Дошкільна освіта». Висвітлено підходи до побудови інтегрованого курсу – визначення його мети, завдань, структури. Представлено систему загальних та фахових компетенцій, що можуть бути сформовані у студентів за результатами його вивчення.