ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДО КЕРІВНИЦТВА ХУДОЖНЬОЮ ПРАЦЕЮ В ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ - Єськовець, Т.Л. (Інноватика у вихованні, 2018)
Стаття присвячена питанням підготовки майбутніх педагогів до керівництва художньою працею дітей дошкільного віку в закладах дошкільної освіти. Проаналізовано наукові дослідження з проблеми формування професійної компетентності майбутніх вихователів. Розкрито особливості професійної підготовки студентів до керівництва художньою працею дітей дошкільного віку. Запропоновано використання сучасних педагогічних технологій з метою активізації діяльності студентів у процесі вивчення курсу «Художня праця та основи дизайну»: навчальноділові ігри, майстер-класи, міні-проекти, евристичні прийоми навчання тощо.