ВИКЛАДАННЯ МЕТОДИКИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МАГІСТРАМ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ДОШКІЛЬНА ОСВІТА» - Загородня, Л.П. (Інноватика у вихованні, 2018)
У статті обґрунтовано актуальність проблеми дошкільної освіти, зокрема підготовки фахівців до забезпечення якості освітнього процесу в дошкільній установі. Здійснено аналіз останніх наукових досліджень з цього питання. Подано змістову характеристику інтегрованого вибіркового курсу «Методика забезпечення якості освітнього процесу в закладі дошкільної освіти» для магістрів спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Висвітлено методику викладання означеної дисципліни. Наведено приклади проведення лекційних і практичних занять щодо використання технологій проблемного й інтерактивного навчання