ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ДО СТВОРЕННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА В ЗАКЛАДІ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ:: ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ - Циплюк, А.М. (Інноватика у вихованні, 2018)
У статті висвітлено теоретико-методичні аспекти підготовки майбутніх вихователів до створення здоров’язбережувального середовища в закладі дошкільної освіти. Розкрито зміст понять «здоров’язбережувальне середовище», «підготовка майбутніх вихователів до створення здоров’язбережувального середовища в закладі дошкільної освіти». Окреслено важливість упровадження спеціальних педагогічних умов у процесі формування готовності майбутніх вихователів до створення здоров’язбережувального середовища. Закцентовано увагу на комплексному застосуванні педагогічних умов, виокремлено етапи їх реалізації.