ЗАСТОСУВАННЯ ДІЛОВОЇ ГРИ ЯК ІННОВАЦІЙНОГО МЕТОДУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ВИХОВАТЕЛІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКIЛЬНОЇ ОСВІТИ - Юрчук, О.І. (Інноватика у вихованні, 2018)
Статтю присвячено дослідженню застосування інноваційних методів навчання у підготовці майбутніх вихователів до здійснення рухового режиму в ДНЗ. Розкрито структуру ділової гри, а також проаналізовано її позитивні і негативні сторони. Визначені чинники, які необхідні при підготовці майбутніх вихователів. Удосконалено ділову гру за методом Едварда де Боно «Шість капелюхів мислення» для застосування на практичних заняттях під час вивчення курсу «Теорія і методика фізичного виховання та валеологічної освіти».